Toiminnassamme on muutoksia. Kiireelliset pelastus- ja ensihoitotehtävät suoritetaan normaalisti.

24.3.2020
Viestintä

Toiminnassamme on muutoksia Koronatilanteen johdosta. Kiireelliset pelastus- ja ensihoitotehtävät suoritetaan normaalisti.

Hätätilanteessa tulee soittaa hätänumeroon 112, kuten tähänkin asti. Hätänumero ei ole kuitenkaan oikea kanava tiedustella koronaviruksesta tai sen oireista.

Yleistä tietoa koronaviruksesta thl.fi   Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita ja tuntemuksia, katso https://www.omaolo.fi/ . Soita oman alueesi päivystysapuun aina ennen hoitoon hakeutumista. Päivystysavun puhelinnumero on 116117.

Turvallisuusviestintätilaisuudet on peruttu toistaiseksi, palotarkastuksia tehdään ainoastaan erityisestä syystä. Paloasemilla ei oteta vastaan vierailijoita ja sovitut kokoukset pyritään järjestämään etäyhteydellä verkkokokouksina.

Pelastuslaitoksen viranhaltijoihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot löytyvät Kymenlaakson pelastuslaitoksen internet-sivuilta kohdasta https://www.kympe.fi/yhteystiedot  ja sieltä kohta ”Puhelinluettelo”. Yhteyttä voi ottaa myös internet-sivujen ”Ota yhteyttä” -lomakkeen kautta osoitteessa https://www.kympe.fi .