Ajankohtaista

Paloturvallisuuden itsearvio yhtenäistyy

30.4.2020
Kympe viestintä

Kymenlaakson pelastuslaitoksen vuonna 2011 omavalvontanimellä käynnistämä paloturvallisuuden itsearvio on nyt käytössä kaikissa pelastuslaitoksissa. Pelastuslaitosten Kumppanuusverkostolla on käynnissä paloturvallisuuden... Lue lisää »

Kymen Turva eli Kymenlaakson valmius- ja turvallisuusfoorumi

17.4.2020
Kymen Turva / Carlson

Kymenlaakson valmius- ja turvallisuusfoorumi on toiminut vuodesta 2012 maakunnan kuntien, viranomaisten sekä muiden toimijoiden turvallisuusyhteistyön alustana. Nimen lyhennelmä Kymen Turva on otettu käyttöön keväällä. Kymen Turvassa... Lue lisää »

Kymenlaakson pelastuslaitoksen alueella suoritetaan kerros- ja rivitalojen paloturvallisuuden itsearviointia

15.4.2020
Riskienhallinta

Kymenlaakson pelastuslaitos kohdistaa kerros- ja rivitalojen paloturvallisuuden itsearviointia koko Kymenlaakson alueelle kevään aikana. Itsearvioinnin kohteina on otanta vähintään kolme asuinhuoneistoa käsittäviä rivitaloja sekä enintään... Lue lisää »

Kymenlaakson pelastuslaitoksen viestintä kehittyy edelleen

14.4.2020
Kymenlaakson pelastuslaitos, viestintätyöryhmä

Kymenlaakson pelastuslaitoksen viestintä uudistettiin 2018 aloittaneen työryhmän kautta. Olemme saaneet hienoa tulosta yhteistyöllä aikaan. Työryhmä jatkaa edelleen työtään ja kehittää sitä ajanhengen... Lue lisää »

Sisäministeriö suosittaa nuohouksen lykkäystä

1.4.2020

Sisäministeriö suosittaa kiinteistöjen nuohouksen siirtämistä myöhempään ajankohtaan, ellei nuohouksen tekeminen ole välttämätöntä. Suositus on voimassa vallitsevien poikkeusolojen ajan, 13.5.2020 asti. Mikäli nuohous siirtyy... Lue lisää »