Ajankohtaista

Yhteistyö onnettomuuksien ehkäisemisessä ja ilmoitus palovaarasta tai muusta onnettomuusriskistä

10.5.2019
Toni Puhakka

Pelastuslaissa on säädetty, että pelastuslaitoksen tulee onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja turvallisuuden ylläpitämiseksi toimia yhteistyössä muiden viranomaisten sekä alueella olevien yhteisöjen ja asukkaiden kanssa. Lisäksi... Lue lisää »

KYMPEn uudistettu organisaatio aloittaa 1.5.2019

30.4.2019
Teemu Veneskari, kehittämispäällikkö

Kymenlaakson pelastuslaitoksen uudistettu organisaatio aloittaa 1.5.2019. Suurempi uudistus on pelastuslaitoksen johtoryhmän muuttaminen kahteen osaan, jossa johtoryhmän muodostaa pelastusjohtaja sekä pelastuspäälliköt. Laajennetun... Lue lisää »

AVOTULENTEKO JA ILMOITTAMISVELVOLLISUUS PELASTUSVIRANOMAISELLE

26.4.2019
Juhani Carlson

Avotulenteko, metsäpalovaroitus ja ruohikkopalovaroitus Tulen käsittelyssä on noudatettava erityistä huolellisuutta. Tulta sytytettäessä on aina varauduttava myös alkusammutukseen ja avotulen tekoon tulee olla maanomistajan... Lue lisää »

Turvallisesti mökillä

16.4.2019
Juhani Carlson

Tarkista mökkisi turvallisuus. Löydät tästä hyvät vinkit turvalliseen mökkeilyyn. Muista tarkistaa ainakin palovaroittimien toiminta! Lue lisää »

HAETAAN PALOMIEHIÄ VUOROTYÖHÖN 27.5 - 11.8.2019

27.3.2019
Juhani Carlson

Palomies (Kotkan päivystysalue) tai (Kouvolan päivystysalue). Kelpoisuusehtona on pelastajatutkinto tai 2/3 osaa suorittu pelastajatutkinto sekä savusukelluskelpoisuus, BC-luokan voimassa oleva ajokortti. Ensihoidon perustason hoitovelvoite... Lue lisää »