Ajankohtaista

Sisäministeriö suosittaa nuohouksen lykkäystä

1.4.2020

Sisäministeriö suosittaa kiinteistöjen nuohouksen siirtämistä myöhempään ajankohtaan, ellei nuohouksen tekeminen ole välttämätöntä. Suositus on voimassa vallitsevien poikkeusolojen ajan, 13.5.2020 asti. Mikäli nuohous siirtyy... Lue lisää »

Avotulta ei saa sytyttää metsä- tai ruohikkopalovaroituksen aikana

26.3.2020
Juhani Carlson, pelastuspäällikkö

Metsäpalovaroitus tai ruohikkopalovaara Nuotiota tai muuta avotulta ei saa sytyttää, mikäli voimassa on metsä- tai ruohikkopalovaara tai jos tulipalon vaara on ilmeinen. Voimassa olevat... Lue lisää »

Toiminnassamme on muutoksia. Kiireelliset pelastus- ja ensihoitotehtävät suoritetaan normaalisti.

24.3.2020
Viestintä

Toiminnassamme on muutoksia Koronatilanteen johdosta. Kiireelliset pelastus- ja ensihoitotehtävät suoritetaan normaalisti. Hätätilanteessa tulee soittaa hätänumeroon 112, kuten tähänkin asti. Hätänumero ei ole kuitenkaan oikea kanava... Lue lisää »

Rakennuksen omistajan tai haltijan on itse tilattava nuohous

19.9.2019
Juhani Carlson

Suomessa siirryttiin nuohouspalvelujen vapaaseen tarjontaan, kun piirinuohousjärjestelmä lakkasi 30.6.2019. Rakennuksen omistajan tai haltijan on itse tilattava nuohous haluamaltaan yrittäjältä. Nuohoustyön tekijältä... Lue lisää »

DRONE TOURNAMENT

5.9.2019
Teemu Veneskari, kehittämispäällikkö

Kymenlaakson pelastuslaitos oli mukana järjestämässä Drone Tournament - kilpailua. Kilpailussa oli mukana 6 joukkuetta joista voiton vei Robodrones. Tässä vapaasti julkaistavaksi tiedote itse tapahtumasta. Tiedote - Avaa tästä Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 4 Seuraava »